torstai 15. toukokuuta 2014

Lohdullista

Olin eilen äitikerhossa. Muistatteko ulkoilmaäidin? Hän oli kertsissä myös ja minun faniuteni häntä kohtaan vain kasvaa. Hän luonnollisesti luovuttaa maitoa keskolaan, käyttää luomutuotteita ja kestovaippoja loputtoman ulkoilunsa lisäksi. Hän käyttää myös kestoterveyssiteitä, mikä on mielestäni yli-inhimillistä. Hän tosin myönsi, että hänen vuotonsa on aika niukka. Toivottavasti en kuulosta ilkeältä, sillä hän on minusta oikeasti upea. Kaiken luomu-ekologisuutensa lisäksi hän on ystävällinen, vaatimaton ja kaunis ihminen. Ja laiha, tätä veljentyttöni avomiehen sukukin arvostaisi.

Se, mikä oli lohdullista eilen, oli se, että hän sanoi siskonsa huomanneen hampaan hänen vauvansa suussa. Hän sanoi vähän hämillään; millainen äiti ei huomaa vauvan ensimmäistä hammasta? Täydellinen tai ei, sama syyllisyys häntäkin vaivaa. Yhtä keskeneräisiä äitejä kaikki.

Hänen vauvansa saa tosin enemmän raitista ilmaa kuin minun. Vastapainoksi tarkistin tänään vauvan suun. En löytänyt yhtään hammasta.

3 kommenttia:

 1. :DDD Apua!

  Syyllisyys kai seuraa kaikkia äitejä, halusi tai ei. Pakko vain sopeutua siihen, ettei omasta mielestään koskaan oikein riitä. Tai riittää mutta ei ole täydellinen, mikä mua kyllä välillä tuppaa harmittamaan. ;D

  Tuota maidon luovutusta ihailen ja voisin itsekin harkita mutta taidan olla liian laiska. Imetys kun ei ollut aina niin ihanaa vaan usein melko tylsää...

  Pieta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, eikä aina ulospäin tiedä mitä toinen itsestään ja omista kyvyistään ajattelee. Mä yritin kanssa luovuttaa maitoa, mutta siinä oli toistuvasti bakteeria ja se oli niiin työlästä. Tosi tarkkaa tietysti, kun menee pienille keskosvauvoille. Joka kerta riipaisee, kun kuulee että maidosta on pulaa. Mutta pakko oli myöntää, että kävi liian työlääksi.

   Poista
 2. :) Löysin tieni tänne ja lueskelen kuulumisia kiihtyvällä tahdilla jotta pääsisin "loppuun" ennen kuin poika herää. Paljon olisi kommentoitavaa, mutta ei millään uskalla pysähtyä. Aika loppuu hetkellä millä hyvänsä.

  Mun äidinmaidonluovutukseni loppui ennen kuin alkoikaan. Minulta ei maito herunut lypsäessä, sain päivässä vain 10-20ml lypsettyä. Joten lyhyeen loppui idealismini tässä(kin) asiassa :).
  Terveisin, Laura
  Olet ollut ajatuksissani :)

  VastaaPoista