torstai 10. huhtikuuta 2014

Hot mama

Kerron salaisuuden. En ole se trendikäs hot mama, joka hengailee kaupungilla rattaiden kanssa, pukee vauvan asusteeksi ja kuluttaa aikansa shoppaillen ja muita mammoja treffaillen. Olen se mama, joka ei tiedä kuinka keskustan ostoskeskuksessa pääsee rattaiden kanssa kerroksesta toiseen;  se todella hot mama, jolla on liian kuuma toppatakki, ettei vaan tule rintatulehdus. Imetysdieetin takia voin ottaa stockan kahvilassa vaikkapa...hm, haudutettua teetä. Notku siinä sitten. Bondaa muiden äitien kanssa; ai niin, kenelläkään ikäiselläni ei ole enää vauvoja.

Ja entä se asuste sitten, itse vauvahenkilö? Typy oli tänään tosi kipeä ja itki suurimman ajan kaupunkireissusta. Lisäksi hän kakkasi itsensä kainaloita myöten. Onneksi ei ollut trendikkäin asu hänelläkään, vaikka olenkin oppinut mihin ihmiset tarvitsevat tahranpoistoainetta. Lapsettomana en sitäkään tiennyt.

Vaikka tämäkään ei ollut hupireissu, vaan oma lääkärireissuni, päätin, etten raijaa lasta hetkeen mihinkään, ellei ole pakko. Kipeän lapsen paikka on kotona. Myös näin epätrendikkään ihmisen on paras pysyä täällä pellonreunassa, korkeintaan kotipihalla. Jatkan siis arkea kokki- ja sisustusohjelmien parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti