sunnuntai 21. joulukuuta 2014

A true believer

Michael Bublé on mielestäni vahva todistus Jumalan olemassaolosta. Ostin eilen prismasta hänen Christmas deluxe special edition-joululevynsä ja uskon taas kaikkeen hyvään maailmassa. Uskon neitseestä syntymiseen; uskon siihen, etten ole väkivaltainen perhettäni kohtaan joulun aikana. (Laajennettu perhekäsitys sisältää myös teinin äidin ja anoppini, eli uskoni on vahva.) Michael Bublén kuplivan kepeä joululevy saa minut unohtamaan, että kylppäri on vielä kuuraamatta ja joulukakut leipomatta. Täytyn ilosta ja rakkaudesta ja olen vakuuttunut siitä, että joulusta tulee elämänmakuinen, hauska ja naurun täyttämä. Uskon, että tulemme syömään hyvää ruokaa ja istumaan rauhassa pöydässä perheen kanssa. Uskon, että mukulat pitävät lahjoistaan. Uskon, että puolisoni yllättää minut iloisesti (vaikka eilen ostimmekin joululahjat toisillemme samalla prismareissulla).

Tähän kaikkeen ihmeeseen pystyy Michael Bublé, ja väitän, että vain jumalallisen voiman avulla. Samaan uskoon ehkä pääsisin myös aloittamalla juomisen 14 vuoden tauon jälkeen, mutta mennään nyt näillä toisenlaisilla kuplilla.

1 kommentti:

  1. Heh, pitäis kai hankita moinen cd. Meillä menee ihan kivasti, mitä nyt lasten äiti taas kilahteli, kun ei tajunnut lasten viettävän joulua täällä. Siinä sit vääntää ja kääntää ja uhkaa soskulla ja kaikella muullakin, jos ei saa tavata lapsiansa juuri jouluna. Uh, muistin taas mitä tää oli silloin alussa. Tänään tosin on ollut rauhallista, ihan ilman Bubleakin. Jee, ehkä meille on tulossa rauhallinen joulu! Sellaista myös teille toivoen,
    Pieta

    VastaaPoista