keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Lomalla itsestäni

Paasto, paasto, paasto! Se ajatus on ilahduttanut minua koko tuhkakeskiviikon ajan. Vuoden paras aika on alkanut ja tätä siunattua vapautta kestää pääsiäiseen saakka. Myös maaliskuu on alkanut. Siis kevät.
Sykkeeni on ollut laskevan suuntainen koko viikon, se on ihanaa. Hengitys tasaantuu sisäisesti sitä mukaa, kun pahin kaaos työssä on taas hetkeksi selätetty. Päivä kerrallaan. Teen sen minkä voin.

Töiden jälkeen treffasin Maissin kummitädin äitiä, jonka kanssa meille on syntynyt jo viikoittainen tapa treenata yhdessä. Yhteinen sopimus liikunnasta on niin parasta, sillä omassa varassani peruisin aina ja poikkeuksetta. En pystyisi laittamaan omaa tarvettani liikkumiseen etusijalle. Menimme salille ja uimaan, se oli ihanaa. Mietin lämpimän veden viedessä minua, että olen juuri hahmottanut unelmalomani sisällön. Täydellinen loma sisältäisi lepoa, laiskottelua, liikuntaa, lämpöä, hyvää seuraa, hyvää ruokaa. Siis pakettiloman kohteeseen, jossa on uima-allas, kuntosali, hyvä tie juosta ja aikaa olla ja liikkua yhdessä. Varasimme pari viikkoa sitten lennot Amerikkaan kesäksi, joten siellä voimme tehdä oman versiomme pakettilomasta. Kaikki amerikkalaiset läheisemme ovat onneksi urheiluhulluja herkkusuita, joten lomasta on tulossa täydellinen.

Sitä odotellessa olen lomalla itsestäni. Siunattu paasto.


4 kommenttia:

  1. taas kerran paastonajan alku tallautuu (muka) kaiken arkisen kuonan alle.
    En ehtinyt hidastaa, hiljentää, asettua.

    VastaaPoista
  2. Voi Marika, vielä ehtii. Pääsiäiseen on aikaa.

    VastaaPoista
  3. Pääsiäiseen on aikaa, päänsisäiseen tarvitaan aikaa.
    *jättiläishuokaus*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I hear you <3 luin jostain juuri hengellisestä lankuttamisesta, että aloittaa hiljentymislihasten treenin muutamasta minuutista. Mieti joku oma hetki päivässä, vaikka lyhytkin. Herään nykyään viiden-kuuden maissa, että saan hetken olla yksin ja hiljaa. Mietin että lisään siihen muutakin kuin somettamista. Jonkun appsin tämä kaipaisi...

      Poista