sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kevät

Kevään ensimmäinen päivä! Siltä tuntui tänään. Ensimmäinen päivä kun oli vain ihanaa touhuilla ulkona, käydä lenkillä ja juoda ensimmmäiset pihakahvit. Sain kukkapenkistä raivattua ehkä 1/6, jestas että se on valtava. Jokavuotinen taistelu rikkaruohoja vastaan on siis alkanut.

Viime viikolla olimme lomalla, paitsi itse jouduin työmaalle jo torstaina. Positiivista asiassa oli se, että kun aloittaa viikon torstaina tulee perjantai nopeasti. Perjantai jäi mieleeni siitä, että sain kiukkuisen soiton eläinlääkäriltä, sillä hän olisi halunut minun huostaanottavan koiran. Kun kerroin, ettei se kuulu toimenkuvaani ja että minulla on kädet täynnä töitä lasten kanssa, hän oli vieläkin kiukkuisempi. Kyllä pitäisi jonkun toimia tässä! Juu, olen samaa mieltä, mutta minä se en ole. Voihan rajat ja niiden opettelu.

Tulevina päivinä aion nauttia edelleen keväästä. Keräilen keveyttä ja kepeyttä päiviini, etsin kauneutta ja hyvyyttä. Näillä mennään. Iloa viikkoosi!

2 kommenttia:

 1. anteeksi että naurattaa tuo eläinlääkäri :)
  Vakavasta ja huolestuttavasta asiasta kumminkin on kyse. Mutta huvittavaa silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua nauratti myös, tosi koominen tilanne. Vaikka kannatan eläinten hyvää kohtelua, näen aika ison eron siinä puhutaanko lapsista vai eläimistä.

   Poista