torstai 4. kesäkuuta 2015

Maitokahvia

Tiistaisen syntymäpäiväni kunniaksi menin alkuviikosta alusvaateostoksille, ajatuksena hemmotella hieman itseäni. Löysinkin tosi kauniit maitokahvin väriset pitsirintaliivit ja niihin sopivan alaosan. Istuivat kauniisti ja olivat mukavaa vaihtelua ikuisiin mustiin alusvaatteisiini. (Puhumattakaan vaaleanpunaisista Hello Kitty-puuvillapikkareistani. Ne ovat varmaan laittomat tämän ikäisellä ihmisellä.)

Kotona vasta tajusin ostaneeni beiget alusvaatteet. Jestas sentään, beessit. Onko tämä nyt se ikänäkö, kun beige alkaa miellyttää silmää? Onko mitään keski-ikäisempää kuin ihonväriset alusvaatteet?

Jos keksit jonkun esimerkin vielä keski-ikäisemmästä asiasta, laita ystävällisesti se kommenttilaatikkoon.

6 kommenttia:

  1. :´D Tikahdun kohta! Voi rakas, olet ihana! Mä en saa nyt naurultani muuta sanottua...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä siis tunnistit heti mistä puhuin! Niiiiin keski-ikäistä siis :) puss på dej.

      Poista
  2. How about this:
    *villahousut hameen alla talvella?
    *laamapaita-tyyppinen aluspaitaratkaisu, edelleen talvella?
    *päivävoide JA yövoide?
    *se kun haluaa aina kaikilta reissuilta yöksi kotiin ... (:

    Maitokahvin väriset alusvatteet kuulostavat pelkästään tyylikkäältä.
    Ei yhtään beigeltä, eikä keski-ikäiseltä.

    Pus ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha ha, villahousut ehdottomasti, ettei tule pissitulehdus. Aluspaita!!!!! Päivävoide, yövoide JA silmänympärysvoide! Ja voiko kotiinhinkuminen johtua paitsi siitä, että "kyllä sitä vaan niin huonosti nukkuu vieraissa sängyissä" (muistan toki hämärästi ajan, jolloin vieraissa sängyissä ei käyty nukkumassa), myös pelosta päätyä kotiin sinkkiarkussa? Parempi tulla vielä itse kun henki pihisee. Ja beessi tyylikkyys, no jaa... ehkä kokeilen Minnin ehdotusta ja perkkaan kukkapenkkejä rintaliiveissä tänä kesänä. Onhan mulla sentään se bikiniarpi sektion seurauksena eikä kukaan naapureista ole vielä päässyt sitä ihailemaan. Pus itellesi xxx

      Poista
  3. En tiedä kilpaileeko lyhyet permanentatut hiukset tässä kategoriassa? Tuosta rintaliiviostoksista pääsee kuitenkin next levelille kitkemällä rikkaruohoja kesällä rintaliiveissäsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huutonaurua!!!!! Ehdottomasti permis ja kukkapenkin kimppuun beige ihanuus tarjolla. MInusta tulisi varmasti päiväkahviseura mieleen, maitokahvin värinen pitsi meets pullataikinan valkoisen ihon.... slurpsis...

      Poista