maanantai 13. lokakuuta 2014

Oma sukuni on kuitenkin vielä oudompi

Lisäys edelliseen:

ettei nyt mene pelkäksi miehen suvun parjaamiseksi, niin on kerrottava oman suvun kuulumisia myös. Päihdeongelmainen serkkuni oli jättänyt juuri viestin vastaajaani, että olisi varmaan syytä tavata. (Edellinen tapaaminenhan peruuntui hänen kusipäisyytensä vuoksi.) Koska heillä ei ole autoa ja me asumme syrjässä, meidän olisi varmaan syytä ajella heille näyttämään vauvaa. Mielettömän hyvä idea! Haluan nimenomaan käyttää Maissia kaikissa mahdollisissa narkkikämpissä, joissa on koirankusta lattialla. En taida hetkeen ehtiä soittamaan takaisin.

Äitini on taas kunnostautunut puhelinterrorismin alueella ja soitellut häirikköpuheluita veljeni naisystävän isälle, joka vastikään sai aivoinfarktin. Mikään ei varmasti piristä toipilasaikaa paremmin, kuin tyttäresi on huora-tyyppiset puhelinoksennukset. Veljeni naisystävä kimmastui puheluista aiheellisesti ja soitti isälleni pyytääkseen, että isä yrittäisi estää puhelut vaikka sitten puhelimen takavarikoimalla. Nyt virallinen tarina kertoo, että veljeni naisystävä soittaa heille haukkumapuheluita.

Tähän kotiseudun häiriintyneeseen tunneilmastoon olemme matkustamassa jo tulevana torstaina. Sitä niin odotellessa.

4 kommenttia:

  1. Voi herranjestas! Niin kai se on, että suku on pahin. ;) Näitä taitaa riittää meille kaikille, valitettavasti.

    Ehdittekö piipahtaa, mä voisin laittaa ne housut sulle takas, jos käytte mutkan.

    Haleja!

    Pieta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti on muillakin, en haluaisi olla ainoa :) laitan sulle viestiä lähempänä, olisi kyllä ihana nähdä.

      Poista
  2. Mä mietin mitä mun elämästä puuttui, kunnes tajusin, että sun kirjoitukset, kun jatkoit yllättävältä blogitauolta. Sun kirjoitukset on mulle ajanvietettä, ajattelemisen aihetta ja terapiaa, kaikkea yhtä aikaa. Ikävä sua oikeessa elämässä. Ryhdistäydytään! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi samoin muru, ihan jätti-ikävä. Onneksi sä olet sentään kirjoittanut, mä en vaan ole ehtinyt kommentoida. Haleja ja joo, niin tehdään!

      Poista